Saturday, February 12, 2011

Projek Blogger 4:nickirfan.blogspot.com




Nama site:http://nickirfan.blogspot.com
Dimiliki Oleh: Nick irfan

Kali ini dapat request dari blog http://nickirfan.blogspot.com/. blog ini dimiliki oleh seorng jejaka yg ensem dari penang.......dengan moto My Name is Nobody..maksud nya nama dia ntah sapa...alien agak nya...banyak info leh dpt dari site nick ifran ....ni ifran jutawan tu ker...huhuhuhuh...si nick suka benda misteri ..byk citer kat blog dia pasal hantu...ghaib la...seram2 la...lau anda berani masuk..g la tgk site nick ..disini ada sikit profile blog ni....

Nick Irfan

About Me

21,PENANG kalau korang nak tanya apa-apa kat aku e-mail aku nick_irfan90@yahoo.com Who am i? I'm Not Spiderman But My Name Is Nobody..

Interests

Favorite Movies

Favorite Music

Favorite Books

Nak tau lanjut bole la visit site si nick ni....kalau suka site nick bole la kasi bintang kat bawah ni.....


p/s thank to nick

7 comments:

dya adriza said...

hhehe blog nick mmg best!

qyqa said...

blog nick banyak bnda pelik2...
menarik tgk tp kdg2 ngeri...
best!!!

Tupai Terbang said...

wahai nick~ pemes blog ang smpai kesini pergi nyer.. :D

ProjekBlogger said...

tu la bole nick byk citer pasal seram dan misteri..sapa yg berani leh la baca blog si nick ni...huhuhuhu....

NICK IRFAN said...

thnkz byk2 sbb pomot blog aku!!! terharu plak aku... eh! ko tgk jgk ke cte seram aku tu??? wah!! thnkz2....

ProjekBlogger said...

nick kalau aku trn penang leh tak jumpa ko..nk buat photoshoot sikit bersama blogger

NICK IRFAN said...

eh! biar btol ko ni? siap nak buat photoshoot plak! utk ape plak ni?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons